Kop op garage

Plaatsen van een kap op bestaande garage

Over het
Project

De te plaatsen prefab onderdelen van de nieuwe kap zijn in onze eigen werkplaats gemaakt. Per vrachtwagen zijn de onderdelen naar de bouwplaats vervoerd, waar ze met behulp van een kraan zijn geplaatst op de voorbereide garage. De foto’s is te zien hoe de prefab onderdelen netjes in elkaar gezet worden, ter voorbereiding op de aftimmering en dakpannen. Deze kap met goten en gevels wordt compleet afgewerkt met kunststof.

Over de
Kenmerken

Elk project heeft zijn eigen kenmerken en aandachtspunten. Hieronder lichten we twee van de kenmerken van dit project kort uit.

Plaatsen van de voorzijde van de te plaatsen kap

De foto toont het resultaat van de in eigen werkplaats gemaakte prefab voorzijde van de nieuwe kap. Hierbij wordt rekening gehouden met bestaande maatvoering van de woning. Aan de rechterzijde is de uitsparing te zien van de te realiseren nieuwe doorgang van bestaande naar nieuwe kap.

Kap in aanbouw

Ieder onderdeel past precies waardoor de kap als een puzzel in elkaar gezet wordt. Ieder onderdeel is voorzien van isolatie en voorbereiding voor afwerking met panlatten en dakpannen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat FJW Bouw voor jou kan betekenen? Via het onderstaande formulier kun je contact met ons opnemen.

Wil je
Meer weten?

Heb je vragen, of wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!