Een overzicht van enkele projecten die wij mochten doen voor onze klanten

Kop op garage

De te plaatsen prefab onderdelen van de nieuwe kap zijn in onze eigen werkplaats gemaakt. Per vrachtwagen zijn de onderdelen naar de bouwplaats vervoerd, waar ze met behulp van een kraan zijn geplaatst op de voorbereide garage. De foto’s is te zien hoe de prefab onderdelen netjes in elkaar gezet worden, ter voorbereiding op de aftimmering en dakpannen. Deze kap met goten en gevels wordt compleet afgewerkt met kunststof.

Aanbouw Harkema

In opdracht werken we momenteel aan een kleine aanbouw aan een bestaand woonhuis in Harkema. De komende tijd zullen we de aanbouw afronden, dus kom later terug om het eindresultaat te zien!

Uitbouw bestaande woning

In opdracht hebben we een grote aanbouw aan een bestaand woonhuis in augustus 2021 opgeleverd. Een grote schuifpui verbind binnen met buiten en geeft doorgang naar het naast gelegen terras

Verbouwing schuur Surhuisterveen

In opdracht van onze klant hebben we een bestaande schuur verbouwd. Hierin is een deel van de (oude) muur blijven staan. Dit om het bestaande karakter met het woonhuis te benadrukken. Het nieuwe deel is opgetrokken met Zweeds rabat en balken. Door de hoge ramen is voldoende lichtinval gegarandeerd, maar wordt inkijk in de schuur voorkomen. De schuur is voorzien van zwart geglazuurde dakpannen (gelijk aan het woonhuis). De zinken goten dragen bij aan de robuuste uitstraling van het geheel.

Kapschuur Drogeham

In opdracht van een klant hebben we deze kapschuur ontworpen en gebouwd. De kapschuur bestaat uit twee afsluitbare gedeeltes en een open deel.

Aanbouw woning

Op verzoek van onze klant hebben we de getoonde aanbouw gerealiseerd. Aanbouw is voorzien van een voor- en achteringang en is opgetrokken in dezelfde materialen als het huis.