Maak kennis met de werkwijze van FJW Bouw

Over
FJW Bouw

Sinds onze oprichting in 2006 levert FJW Bouw kwaliteit en zijn wij een begrip geworden in de regio van Drogeham en daarbuiten. Door onze wijze van organiseren zijn we in staat om na akkoord uw opdracht met korte tijdslijnen in te plannen om uw uitbreiding volgens afspraak te realiseren. 

FJW Bouw realiseert al ruim 14 jaar de plannen van haar klanten. Wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Elk project pakken we persoonlijk aan, zodat we een goed beeld krijgen van wat uw wensen zijn. Vervolgens verwerkelijken wij uw wensen op een zorgvuldige manier tot een professioneel eindresultaat.

Onze
Werkwijze

Uw samenwerking met ons begint met een persoonlijke kennismaking waarin we uw wensen bespreken en verwachtingen begrijpen. Op basis hiervan brengen we u een offerte uit die we in een gesprek toelichten om er zeker van te zijn dat we blijven aansluiten bij hetgeen u voor ogen heeft. 

In afstemming met u komen we tot een overeenkomst en zorgen we voor een adequate planning zodat we binnen de afgesproken tijdslijnen het project afronden. Eventuele aanpassingen tijdens het project kunnen we eenvoudig inpassen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we u goed adviseren in materiaal keuze en mogelijkheden. Door u goed op de hoogte te houden van de activiteiten, blijft u betrokken bij de realisatie. Dit maakt eventuele tussentijdse aanpassingen mogelijk. 

Onze dienstverlening gaat van het eerste gesprek tot oplevering. We vinden het belangrijk om u als klant tevreden achter te laten. U bent ons visitekaartje!

Meest gestelde
Vragen

We krijgen vaak dezelfde vragen gesteld door onze klanten. Deze hebben we hieronder opgenomen. 

Dat is zeker mogelijk. Natuurlijk kan het zijn dat uw aanpassing niet zondermeer ingepast kan worden. Maar we nemen de gewenste aanpassing met u door en zorgen voor duidelijkheid over de eventuele consequenties qua prijs en planning. 

Juist in het ontwerp proces komen de belangrijkste keuzes naar voren die bepalend kunnen zijn voor de verbouwing. Een voorbeeld is constructie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitleggen welke opties u heeft en wat de gevolgen hiervan zijn. 

Door onze flexibele manier van organiseren zijn we in staat om uw opdracht op korte termijn in te plannen. Over het algemeen al binnen enkele weken na onderling akkoord.

Wij maken onze offertes vrijblijvend. Hier zijn geen verplichtingen aan verbonden. Door eerst met u in gesprek te gaan kunnen we u al veel informatie geven en krijgt u een duidelijk beeld hoe wij u kunnen helpen. Als u daar voor open staat, brengen we graag een offerte uit. 

Afhankelijk van de omvang van de opdracht spreken we af hoe u de betalingen kunt verzorgen. Bij grote projecten werken we met termijnen die gelijk lopen aan de voortgang van het project.